skip to Main Content
06-22494886 info@simmestalent.nl

Ik ben Claudi Simmes, Noloc Erkend Loopbaanprofessional. Ik ben een gepassioneerde Verandercoach voor mensen met een persoonlijke, loopbaan- of studiegerichte verandervraag. Ik ben de coach en begeleider om mensen weer in hun kracht te zetten. Mijn doel is om hun talenten te laten benutten en bewuster te maken van toekomstgerichte beslissingen en daardoor gelukkiger kunnen zijn. Daarnaast bied ik ondersteuning aan bedrijven op het gebied van personeel en organisatie. Denk hierbij aan prestatie- en beloningsmanagement, ontwikkelgesprekken, loopbaanbegeleiding en ondersteuning bij reorganisatie en ontslag.

Na jaren Rabobank heb ik het roer omgegooid en ben ik voor mijzelf begonnen. Als stuwende kracht, verandercoach, motivator, inspirator en als leidinggevende ben ik op veel afdelingen binnen deze organisatie met succes werkzaam geweest.

Mijn kracht is mensen in beweging zetten!

In juni 2015 heb ik mijn studie Organisatiepsychologie afgerond. Daarna heb ik de opleiding NLP gevolgd. Mijn opgedane kennis en kunde kan ik goed toepassen binnen zowel een coachende als ondersteunende functie  op het gebied van personeel en organisatie. In mijn afstudeeropdracht heb ik een onderzoek gedaan naar employability (duurzame inzetbaarheid). Medewerkers die op de juiste plek in een organisatie zitten, zijn productief, zetten hun talenten en kwaliteiten in, zien kansen en voelen zich betrokken. Fit en gemotiveerd personeel is het resultaat. Werk dat aansluit bij talent, zorgt voor competente, betrokkenen en vitale medewerkers.

De juiste persoon op de juiste plek!

Back To Top