Skip to content
06-22494886 info@simmestalent.nl

Ik ben Claudi Simmes – Heister, Coach, Loopbaanprofessional en Arbeid- en Organisatiepsycholoog. Ik ben een gepassioneerde Verandercoach voor mensen met een persoonlijke, leidinggevende en loopbaan- of studiegerichte verandervraag. Ik ben de coach en begeleider voor psychische interventies om mensen weer in hun kracht te zetten. Mijn doel is om hun talenten te laten benutten en bewuster te maken van toekomstgerichte beslissingen en daardoor gelukkiger kunnen zijn. Om veranderingen binnen teams in gang te zetten verzorg ik trainingen of workshops op locatie

Na jaren Rabobank heb ik in 2016 het roer omgegooid en ben ik voor mijzelf begonnen. Als stuwende kracht, verandercoach, motivator, inspirator en als leidinggevende ben ik op veel afdelingen binnen deze organisatie met succes werkzaam geweest.

Mijn kracht is mensen in beweging zetten!

Na het behalen van mijn bacheloropleiding Organisatiepsychologie volg ik jaarlijks studies, cursussen, trainingen, congressen en workshops om bij te blijven binnen mijn vakgebied. Daarnaast neem ik structureel deel aan intervisiebijeenkomsten en lees ik vakliteratuur om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van het vak. Recent heb ik een coachopleiding gevolgd bij ICM opleidingen & trainingen voor mijn certificering bij de NOBCO

Opleidingen:

  • Organisatiepsychologie & Verandermanagement
  • NLP
  • ACT therapie
  • EMDR
  • Coachopleiding => Rationele Emotieve Therapie (RET), Voice dialogue, Transactionele analyse (TA), Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Beroepsregistraties:

  • NOBCO Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches

In mijn afstudeeropdracht heb ik een onderzoek gedaan naar employability (duurzame inzetbaarheid). Medewerkers die op de juiste plek in een organisatie zitten, zijn productief, zetten hun talenten en kwaliteiten in, zien kansen en voelen zich betrokken. Fit en gemotiveerd personeel is het resultaat. Werk dat aansluit bij talent, zorgt voor competente, betrokkenen en vitale medewerkers.

De juiste persoon op de juiste plek!

Back To Top