skip to Main Content
06-22494886 info@simmestalent.nl

NL leert door! Ontwikkeladvies

Gratis ontwikkeladvies

Vanaf 1 december kun je weer gebruikmaken van de subsidieregeling ‘NL leert door’. Dat betekent dat iedereen met een relatie tot de arbeidsmarkt in aanmerking komt voor een gratis ontwikkeladviestraject t.w.v. € 700,-.

Loopbaanbegeleiding is nuttig voor alle leeftijden om je talenten te leren kennen!  Heb je vragen of onzekerheden op het gebied van werk, scholing en carrière dan kan extra hulp hierbij heel belangrijk zijn. Weten wat je echt wilt, je kwaliteiten en je valkuilen kennen, de juiste kansen vinden en jezelf weten te verkopen. Het maken van een carrière stap gaat soms vanzelf, maar vaak zijn er vele stappen te nemen en dilemma’s te overwinnen om de juiste keuzes te kunnen maken. Met de juiste begeleiding zal richting gegeven worden aan je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling.

De ‘NL leert door’subsidie is voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd die daar behoefte aan heeft. Dus of je nou een baan in loondienst hebt, ZZP’er of ondernemer bent of op zoek bent naar werk.

Wat is de deadline voor aanmelding?

Per 1 december kan ik de aanvraag voor je doen. Indien de aanvraag is goedgekeurd, kun je een paar dagen later starten met het traject. Neem daarom snel voor 1 december contact op, want vol is vol.

Back To Top