Skip to content
06-22494886 info@simmestalent.nl

Talentontwikkeling is belangrijk bij het maken van een studiekeuze bij jongeren. Jeugd en jongeren worden in een vroeg stadium geconfronteerd met studiekeuzes. Juist in deze fase is het goed om te weten wat past bij de student en waar krijgt hij energie van. Jezelf leren kennen is de eerste stap naar persoonlijk succes. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Studenten Profiel Analyse (SPA). Deze analyse geeft inzicht in zichzelf, hun motivatoren en talenten. Dit geeft zelfvertrouwen, perspectief en motivatie zodat het maken van toekomstbepalende keuzes een stuk eenvoudiger en beter onderbouwd worden.

De missie van Simmes Talentontwikkeling is om jongeren te stimuleren en ondersteunen bij het nemen van belangrijke studie- en (loop)baanbeslissingen. Dit doen we door jouw zelfinzicht, motivatie en betrokkenheid te vergroten, zodat je met meer zelfvertrouwen doelen gaat behalen en beslissingen voor de toekomst durft te nemen.

Wat past bij jou, waar krijg je energie van, wie ben je echt. Jezelf leren kennen is de eerste stap naar persoonlijk succes. Aan de hand van de Student Profiel Analyse en een aantal persoonlijke gespreken krijgt de student inzicht en begeleiding in:

Het traject bestaat uit 3 persoonlijke gesprekken (inclusief voorbereiding) + een uitgebreide persoonlijkheidstest met studierichtingen (inclusief uitgebreid rapport). Dit traject kost € 545,== inclusief BTW.

  • wat motiveert
  • welke kracht en talent bezit je en hoe kun je dit laten zien
  • Welke taak accenten en/of banen bij jou passen
  • welke studies passen bij jouw profiel
  • welke waarde jij toevoegt aan een team of organisatie
  • wat je kunt doen om jezelf te versterken
  • welke stappen je kunt nemen om je eventuele dilemma’s aan te pakken

De eerste stap naar persoonlijk succes is jezelf echt leren kennen!

 

Back To Top